Doe mee met Paul Klee

Vorig jaar was het 140 jaar geleden dat Paul Klee werd geboren. 
Een van de belangrijkste kunstenaars van het klassiek modernisme van de twintigste eeuw, die leefde van 1879 tot 1940.  
In deze lessen zijn we net als Paul Klee niet bang om allerlei stijlen en technieken uit te proberen, onderzoeken we hoe kleuren warm en koud kunnen zijn en ontdekken we geometrische vormen in alles om ons heen. We gaan aan de slag met houtskool, plakkaat- en acrylverf, inkt, papier, penseel en maken onze eigen monoprinten 
Het Bauhaus en de Blauwe Ruiter komen ook voorbij. We werken naar een grote overzichtstentoonstelling van al ons gemaakte (druk)werk. Daarna mag je werk mee naar huis. 


Door Sandra Stark

Afgelopen jaren leidde Sandra diverse  kinderkoren in Nieuw West,  De Staatsliedenbuurt (buurtinitiatieven) en momenteel in IJburg. Zij doet dit jaar ook mee aan het Kinderkorenfestival van de Nationale Opera.

Sandra is jazz vocalist, theatermaker, performer en maker van kunst- en cultuureducatie. In haar werk en lessen mixt zij improvisatie met structuur, taal met muziek en zijn de fysieke stem en het vocale lichaam het instrument voor interactie.

Juf Sandra is gek op verhalen en poëtische ontmoetingen met grote en kleine mensen. Ze houdt van zingen, dansen en theater maken.


Beschikbaar voor
Zonder categorie
Locatie
School