Met hoeden & waaiers de wereld over!

Hou je van reizen, avonturen beleven en gekke dingen verzinnen?

Dan wordt je vast helemaal heppie van deze theaterlessen!

Aan de hand van geleide improvisaties van de theaterjuf spoel je als een verlepte laars aan op het strand van een onbekend eiland, vlieg je als een zeemeeuw mee met een koopvaardijschip op weg naar Japan. Ben je de ontdekker van water in de woestijn, een arend op het topje van de Himalaya in Nepal, wordt je een reggaekat op Jamaica, een schaap op Texel, doe je een bloemendansje op weer een ander eiland en val je in slaap op Cuba.

Ondertussen verandert je hoed in een bootje, je waaier in een flapperend zeil, vleugels, een ventilator, een verstopplek en dans je er een dansje mee. En…stiekem maak je kennis met heel veel culturen. (En dat allemaal in 1 uurtje). Met elke les een nieuw avontuur.

Dus: Hou je hoed vast, klem je waaier onder je arm, want daar gaan we!


Door Sandra Stark

Afgelopen jaren leidde Sandra diverse  kinderkoren in Nieuw West,  De Staatsliedenbuurt (buurtinitiatieven) en momenteel in IJburg. Zij doet dit jaar ook mee aan het Kinderkorenfestival van de Nationale Opera.

Sandra is jazz vocalist, theatermaker, performer en maker van kunst- en cultuureducatie. In haar werk en lessen mixt zij improvisatie met structuur, taal met muziek en zijn de fysieke stem en het vocale lichaam het instrument voor interactie.

Juf Sandra is gek op verhalen en poëtische ontmoetingen met grote en kleine mensen. Ze houdt van zingen, dansen en theater maken.


Beschikbaar voor
Middenbouw
Locatie
School