Moderne dans & tricks

Superleuke dansles voor jongens en meiden! Tijdens de moderne dansles ga je zelf aan de slag met creatieve bewegingsopdrachten. Je leert hoe je kunt improviseren én je doet kunstjes met andere klasgenoten. Kom je ook wekelijks met ons dansen?


Door Juf Karin

Graag stel ik mij aan je voor: ik ben juf Karin. Dansdocent, ondernemer, choreograaf & studentzang. Mijn HBO-dansopleiding heb ik gevolgd bij dansacademie ‘Artez’ in Arnhem. Ik geef danslessen in klassiek ballet, modern-jazz en kinderdans, o.a. bij Mascha’s Dansstudio. Na al die jaren vind ik dansen en zingen nog steeds te gek en hoop ik veel kinderen te inspireren.


Beschikbaar voor
Zonder categorie
Locatie
Extern

Hoe lopen de kinderen naar externe locaties?

De kinderen dragen hesjes. Ze lopen twee aan twee naar een activiteit. Bij elke straatovergang wordt op elkaar gewacht en er wordt gezamenlijk overgestoken. Indien er een oneven aantal kinderen is, loopt er een kind naast de aanbieder.

Kinderen van tussenbouw en bovenbouw lopen onder begeleiding van één aanbieder in een groep van gemiddeld 16 kinderen naar de externe locatie. Ze kunnen alleen deelnemen aan externe activiteiten als ouders hiervoor op het inschrijfformulier expliciet toestemming gegeven hebben.

Dit is het beleid ten opzichte van de verschillende bouwen:

  • Onderbouw: Kinderen doen al hun activiteiten op school zelf.
  • Middenbouw: Kinderen doen zowel binnen als buiten de school activiteiten. De maximale afstand tot school is 500m.
  • Tussenbouw: Kinderen doen zowel binnen als buiten de school activiteiten. De maximale afstand tot school is 750m.
  • Bovenbouw: Kinderen doen zowel binnen als buiten de school activiteiten. De maximale afstand tot school is 1 km.