Olympische spelen

Geïnspireerd door de geschiedenis van de Olympische spelen gaan we een 7-tal sport- en spelactiviteiten ondernemen. Vooral lekker sportspelen. En wie weet ontdek je wel een sport die je ontzettend leuk vindt!
 Daarnaast zullen we het ook hebben over de geschiedenis van de Spelen, helemaal terug tot in de tijd van de oude Grieken. Tenslotte zullen we ook een enkele filosofische overpeinzing niet uit de weg gaan. ‘Is meedoen belangrijker dan winnen?!’

Voor deze TSA is dat natuurlijk een makkelijke vraag! 


Door Marcel de Leeuw

Sport is sinds mijn jonge jaren een grote passie. Ik ben er van overtuigd dat het belang van sport nauwelijks kan worden overschat en ik zou dit uitgangspunt heel graag praktisch maken.

Daarnaast geloof ik ook sterk in de kracht van taal. Kinderen helpen met taalproblemen, ze enthousiasmeren om (meer) te gaan lezen, dat lijkt me een geweldige uitdaging!

Naast mijn werk (ik heb een KvK geregistreerd distributiebedrijfje), ben ik actief voor de SP. Het zal u dan ook niet verrassen dat met name de kansenongelijkheid in het onderwijs mij na aan het hart gaat.


Beschikbaar voor
Bovenbouw, Tussenbouw
Locatie
School