Petra Pan Meets Alex in Wonderland! theater maken & vormgeven

Wat krijg je als je de personages van Peter Pan met die van Alice in Wonderland mixt? Als je oude ansichtkaarten met mensen erop meeneemt in je eigen theaterstuk? En helemaal los gaat? Je ontdekt het allemaal in deze workshop.

12 weken lang gaan we improviseren, combineren, regisseren en art directen. Je bepaalt met jouw smaak en voorkeur de kleur en geur van  het decor, rekwisieten, kostuums en de soundtrack. Met veel of weinig tekst, een mix van (live) film, vlog en spel of puur performen. Je neemt de toeschouwer mee in jouw verhaal.

We sluiten deze workshop af met een theatrale presentatie voor publiek dat jij zelf uitnodigt.


Door Sandra Stark

Afgelopen jaren leidde Sandra diverse  kinderkoren in Nieuw West,  De Staatsliedenbuurt (buurtinitiatieven) en momenteel in IJburg. Zij doet dit jaar ook mee aan het Kinderkorenfestival van de Nationale Opera.

Sandra is jazz vocalist, theatermaker, performer en maker van kunst- en cultuureducatie. In haar werk en lessen mixt zij improvisatie met structuur, taal met muziek en zijn de fysieke stem en het vocale lichaam het instrument voor interactie.

Juf Sandra is gek op verhalen en poëtische ontmoetingen met grote en kleine mensen. Ze houdt van zingen, dansen en theater maken.


Beschikbaar voor
Tussenbouw
Locatie
School