Macramé en schilderen op glas

Tijdens deze TSA leren de kinderen om te knopen, allerlei soorten, in combinatie met kleurrijke kralen maken we mooie dingen. Armbandjes, kettingen, libelles,  poppetjes en hippe hangpotjes van macramé.

We wisselen deze activiteit af met schilderen op glas.

macramé hangers
macramé armband
macramé sleutelhanger, ketting en hanger
schilderen op glas
schilderen op glas
schilderen op glas

Door Dorota Dabek-Widacha

Mijn naam is Dorota. Ik ben moeder van Leon en Hanna. Ik ben pedagoog van zorg en onderwijs, master pedagogische therapie, art therapist en gediplomeerd trainer van “Brein gym”. Dagelijks werk ik als leerkracht op een Poolse school en geef ik lessen aan kinderen met speciale onderwijsbehoeften. In mijn vrije tijd bak ik taarten en maak ik macramé- versieringen. Sinds 2 jaar geef ik creatieve en zintuiglijke TSA lessen op het Meidoorn. Ik probeer kinderen hun motoriek, fantasie en creativiteit te laten ontwikkelen. Door nieuwe dingen te creëren, kunnen kinderen zelfrespect en individualiteit ontwikkelen. Iedere kind is uniek en creatief dus laat ze hun ding doen!


Beschikbaar voor
Bovenbouw, Middenbouw
Locatie
School