Zo ben ik

We gaan op een speelse manier aan de slag met gevoelens, lichaamstaal, lichaamshouding waarmee indirect en op een ongedwongen ontspannen manier gewerkt wordt aan zelfkennis, zelfvertrouwen, (zelf)respect etc. Dit kan in de vorm van gesprekjes, oefeningen, tekenen, gekoppeld aan bijvoorbeeld een thema; wie ben ik, wat maakt mij mij en wat voel ik. Hoe ziet boos / blij er bij mij uit en bij een ander? Als ik stevig ga staan voel ik mij dan ook stevig(er)? Etc.


Door Maaike Renkema

Jarenlang ben ik werkzaam geweest binnen de retail. Met veel plezier werkte ik bij diverse toonaangevende bedrijven. Wanneer ik moeder word merk ik dat mijn interesse en aandacht meer en meer verschuiven van product naar mens. Elk mens zet zijn eerste stappen in deze wereld als kind. Daar ligt onze basis en daar wil ik naar terug.

Een stabiele basis van binnenuit is wat ik elk kind gun. Zoals de tuimelaar die na een zetje moeiteloos het evenwicht hervindt. Met plezier en vertrouwen.

In 2017 schrijf in me in voor de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Mijn werk komt samen in Mevrouw Stoof. Ik ben er voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar die tijdelijk niet zo stevig staan. Uiteraard ben ik er ook voor de ouders.

https://www.mevrouw-stoof.nl/


Beschikbaar voor
Middenbouw
Locatie
School