Schilderen met theedoeken en zand

Heb jij nog een oud tafelkleed, gordijn, theedoek, leuke knoopjes, gordijnkwastjes of stukjes stof thuis liggen? Neem ze allemaal mee naar deze workshop. Met verf, lijm, zand, takjes en kruiden(!) maken we er de prachtigste (buiten)aardse landschappen en fantastische figuren van. Soms eng, soms grappig.  Net als de Italiaanse kunstenaar Enrico Baj.

Je werkt aan je eigen schilderijen en met de anderen maak je samen een groot ‘levend beeld’ van poppen (een tableaux vivant). In de laatste les richten we een expositie in en mag iedereen komen kijken naar wat je gemaakt hebt. Daarna mag je werk mee naar huis.


Door Sandra Stark

Afgelopen jaren leidde Sandra diverse  kinderkoren in Nieuw West,  De Staatsliedenbuurt (buurtinitiatieven) en momenteel in IJburg. Zij doet dit jaar ook mee aan het Kinderkorenfestival van de Nationale Opera.

Sandra is jazz vocalist, theatermaker, performer en maker van kunst- en cultuureducatie. In haar werk en lessen mixt zij improvisatie met structuur, taal met muziek en zijn de fysieke stem en het vocale lichaam het instrument voor interactie.

Juf Sandra is gek op verhalen en poëtische ontmoetingen met grote en kleine mensen. Ze houdt van zingen, dansen en theater maken.


Beschikbaar voor
Zonder categorie
Locatie
School