Tekenen 2.0

Deze cursus gaat over alle vormen van tekenen! In deze weken gaan we verschillende technieken behandelen, materialen onderzoeken en uitproberen. Zo ontdekken we samen de verrassende facetten van het vak tekenen! Daarin gaan we een stapje verder dan in de tekenlessen van school en zit in elke tekening een uitdaging. Natuurlijk zijn deze tekeningen aangepast op het niveau van de kinderen en bouwen we de bestaande kennis uit! Dus … hou je van tekenen en ben je fantasierijk en creatief? Kom dan kennis maken met opdrachten zoals: De vreselijke vis, het nijpaard of wat zit er achter de deur? Of ga helemaal los in het tekenen van een leeuw, konijn of robot! Schrijf je in en doe mee!


Door Naima Amenchar

Naima is 42 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Woont in Amsterdam Geuzenveld en heeft haar opleiding Sociaal Pedagogisch Werk succesvol afgerond. Gedurende vele jaren heeft zij met veel plezier gewerkt met kinderen. Haar hobby’s zijn wandelen in de natuur en koken

Op dit moment geeft ze naschoolse activiteiten, waaronder ‘Proefjes & Foefjes,’ ‘Spelen met de Regenboog,’ en de ‘Talenten Studio’ op diverse scholen in Amsterdam.

Haar doel als docent is: Ervoor te zorgen dat haar leerlingen plezier ervaren, leren en nieuwe ontdekkingen doen tijdens de lessen.


Beschikbaar voor
Bovenbouw
Locatie
School