Tekenen 2.0

Deze cursus gaat over alle vormen van tekenen! In deze weken gaan we verschillende technieken behandelen, materialen onderzoeken en uitproberen. Zo ontdekken we samen de verrassende facetten van het vak tekenen! Daarin gaan we een stapje verder dan in de tekenlessen van school en zit in elke tekening een uitdaging. Natuurlijk zijn deze tekeningen aangepast op het niveau van de kinderen en bouwen we de bestaande kennis uit! Dus … hou je van tekenen en ben je fantasierijk en creatief? Kom dan kennis maken met opdrachten zoals: De vreselijke vis, het nijpaard of wat zit er achter de deur? Of ga helemaal los in het tekenen van een leeuw, konijn of robot! Schrijf je in en doe mee!


Door Anne van de Water

Anne is 39 jaar en woont vlak bij school op de Baarsjesweg. Ze mama van Oliver uit OB1 en Laureen uit MB1. Anne geeft les op verschillende scholen in Amsterdam voor namelijk in de Naschoolse Activiteiten. Haar opleiding is docent beeldende Vormgeving en ze is afgestudeerd Master of Arts. Daarnaast is Anne ook werkzaam als professioneel ballonartiest en grimeuse. Dit doet ze voornamelijk in de weekenden.

In de lessen vindt Anne het belangrijk dat de leerlingen nieuwe technieken leren. En dingen maken waar ze trots op zijn! Dus wil je een uitdaging? Ga het avontuur dan met Anne aan!


Beschikbaar voor
Tussenbouw
Locatie
School