Lol met wol

De leukste dingen kan je van touw, wol en draad maken. Maar hoe dan? Nou met weven, punniken en borduren. Wij gaan een monster maken door te weven, punniken voor een Slang of pompon voor een egel. Alles kan als je maar weet hoe. Samen gaan we de leukste creaties maken. Wil je dit ook leren of kan je het al, doe dan mee met Lol met Wol! Allerlei verrassende dingen gaan we maken met veel kleuren en leuke vormen. Schrijf je in en knutsel mee!


Door Naima Amenchar

Naima is 42 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Woont in Amsterdam Geuzenveld en heeft haar opleiding Sociaal Pedagogisch Werk succesvol afgerond. Gedurende vele jaren heeft zij met veel plezier gewerkt met kinderen. Haar hobby’s zijn wandelen in de natuur en koken

Op dit moment geeft ze naschoolse activiteiten, waaronder ‘Proefjes & Foefjes,’ ‘Spelen met de Regenboog,’ en de ‘Talenten Studio’ op diverse scholen in Amsterdam.

Haar doel als docent is: Ervoor te zorgen dat haar leerlingen plezier ervaren, leren en nieuwe ontdekkingen doen tijdens de lessen.


Beschikbaar voor
Onderbouw
Locatie
School