spelen met de regenboog

Ben jij ook zo gek van kleuren?! En als er een regenboog is zou je dan ook hem van dichtbij willen zien? Nou? Nu kan het! In deze cursus gaan we spelen met de regenboog en gaan we allerlei regenbogen zelf maken! Van Licht, met snoep, met kleurstof, met stiften en nog veel meer! We leren over hoe kleuren te maken en dat kleuren in het licht zitten. We maken een caleidoscoop, doen een paar proefjes met kleur en nog vele andere activiteiten. 

Dus ben jij handig met kleuren of hou je van: regenbogen, Rainbow Dash, eenhoorns of hou je van experimenteren met kleur? Dan is deze cursus iets voor jou!


Door Saida Acheffay

Saida is 41 jaar oud en moeder van 5 kinderen. Daarnaast doet ze al 11 jaar vrijwilligerswerk op de meidoorn als overblijf juf en geeft één keer in de week de tsa cursus bouwen. Saida geeft al 2 jaar verschillende naschoolse activiteiten voor Studio Oberon op verschillende scholen in Amsterdam.

In de lessen vindt zij het belangrijk dat kinderen plezier hebben en creativiteit ontdekken. Met kinderen creatief bezig is altijd al haar passie geweest en ze doet het met liefde!


Beschikbaar voor
Onderbouw
Locatie
School